Image

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ GRESKO

Η εταιρία «Gresko» ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στο χώρο τροφοδοσίας αγροτικών προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στη Κρήτη, με γνώμονα την παροχή ποιοτικών προϊόντων που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας των καταναλωτών και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το πελατολόγιο της αποτελείται από σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων, ξενοδοχείων, κλπ).
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς που έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πληρούν και τηρούν πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διάθεσης, ώστε να διασφαλίζεται η αλυσίδα ποιότητας.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά που συλλέγονται καθημερινά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Επίσης για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς η εταιρία πραγματοποιεί εισαγωγές απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ( Ιταλία, Ισπανία ,κ.α ) καθώς και από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή, Χιλή) αλλά και από την Αίγυπτο.

Τα κέντρα διανομής της Gresko βρίσκονται στην Κεντρική αγορά Αθηνών (Ρέντη), στην Χερσόνησο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην Κάρπαθο. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί στο Ζερβοχώρι Βέροιας μονάδας διαλογής και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών. Εκεί συμπεριλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι και ψυγεία για τη συντήρηση εμπορευμάτων ώστε να διατηρείται η φρεσκάδα τους. Άλλωστε η εταιρία πληροί τους ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας τροφίμων και οπωρολαχανικών (ΙSO-H.A.C.C.P.)

Η εταιρία για τη συλλογή των εμπορευμάτων από τους παραγωγούς, την πώληση και τη διανομή στους πελάτες της, διαθέτει φορτηγά-ψυγεία. Διαθέτοντας δυναμικό 70 ατόμων, οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες με χαρακτηριστικό την άριστη σχέση ποιότητας - τιμής και συνέπειας εξυπηρέτησης.
Image

Η αποστολή της

 

Δεν πουλάμε (απλά) φρούτα και λαχανικά …

Πιστεύουμε στα οφέλη της υγιεινής, φυσικής και ισορροπημένης διατροφής, που συμβάλλει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Καθημερινά ενεργούμε ώστε όσοι καταναλωτές προτιμούν τα προϊόντα μας, σε οποιοδήποτε σημείο, να απολαμβάνουν εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής και να νιώθουν ασφαλείς για την επιλογή τους.

Θέλουμε, και θα γίνουμε, ο στρατηγικός συνεργάτης των πελατών μας, δημιουργώντας προστιθέμενες αξίες υψηλότερες των προσδοκιών τους.

Οι εταιρικές αξίες της Gresko

Πάθος:

Αγαπάμε με Πάθος τη δουλειά μας και είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητά της, γι’ αυτό και θέλουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τις δραστηριότητές μας, επιδιώκοντας την υψηλή απόδοση.

Αποτελεσματικότητα:

Αποτελεσματικότητα: Δεσμευόμαστε στην επίτευξη του αποτελέσματος που έχουμε υποσχεθεί και είμαστε υπεύθυνοι γι΄ αυτό. Πρώτο μας μέλημα είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Ομαδικότητα:

Είμαστε ταπεινοί και λειτουργούμε στο “εμείς” και αποφεύγουμε το “εγώ”, αφού αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα της ομάδας και το πόσο πιο εύκολα, σωστά και αποδοτικά γίνονται όλα, όταν υπάρχει καλή συνεργασία.

Αυτο-ηγεσία:

Σκοπός μας είναι να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες χωρίς τον φόβο της αποτυχίας. Δεν μένουμε άπραγοι μπροστά στα καθημερινά προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις και να διορθώνουμε τα λάθη.

Σεβασμός:

Σεβόμαστε και είμαστε ευγενικοί με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή, συναδέλφους, πελάτες, συνεργάτες κλπ, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, γλώσσας, θρησκείας, φύλλου, σεξουαλικών προτιμήσεων και πολιτικών πεποιθήσεων.

Ακεραιότητα:

Είμαστε δίκαιοι σε όλες μας τις δράσεις και τηρούμε τους νόμους.