Σουβλάκια λαχανικών με σάλτσα mozzarella

Σουβλάκια λαχανικών με σάλτσα mozzarella

Υλικά για τα σουβλάκια:
 2 κρεμμύδια ξερά κόκκινα (120 γρ.) 
 5 γρ. μαντζουράνα φρέσκια (μερικά φύλλα)

 
 120 γρ. πιπεριές γλυκές πράσινες (2 μέτριες) 
 120 γρ. πιπεριές γλυκές κόκκινες (2 μέτριες) 
 80 γρ. μελιτζάνες (2 μικρές) 
 80 γρ. ντοματίνια (8 τεμ.) 
 150 γρ. κολοκυθάκια (2 μέτρια) 
 2 πρέζες αλάτι 
 20 ml ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας) 
 5 γρ. άνηθος (1 κλαδάκι) 
 5 γρ. μαϊντανός (1 κλαδάκι) 
 5 γρ. δυόσμος (μερικά φύλλα) 

Υλικά για τη σάλτσα mozzarella:
 100 γρ. τυρί mozzarella (μοτσαρέλα αγελαδινή φρέσκια) 
 80 ml γάλα φρέσκο πλήρες 
 1 πρέζα αλάτι 
 1 πρέζα πιπέρι μαύρο 
 35 ml ελαιόλαδο 
 3 γρ. βασιλικός φρέσκος (2-3 φύλλα)