Η εταιρία «Gresko » ιδρύθηκε το 1998 απο το κ. Κατσουλάκη Πρόδρομο. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στη Κρήτη με γνώμονα τη ποιότητα και την απόλυτη εξυπηρέτηση. Σήμερα διανύουμε μία μεγάλη αναπτυξιακή πορεία στο χώρο τροφδοσίας αγρωτικών προιόντων .

Το πελατολόγιο της περιέχει σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων, ξενοδοχείων).
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς που έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πληρούν και τηρούν τις πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής επίσης με ξένους παραγωγικούς και εμπορικούς οίκους, οι οποίοι είναι πιστοί στην διασφάλιση της ποιότητας.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά που συλλέγονται καθημερινά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Επίσης για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς η εταιρία πραγματοποιεί εισαγωγές απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ( Ιταλία, Ισπανία ,κ.α ) καθώς και από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή, Χιλή) αλλά και από την Αίγυπτο.

Τα κέντρα διανομής της Gresko βρίσκονται στη Κεντρική αγορά Αθηνών Ρέντης, στη Χερσόνησο,στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην κάρπαθο. Εκεί συμπεριλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι και ψυγεία για τη συντήρηση εμπορευμάτων ώστε να διατηρείται η φρεσκάδα τους. Άλλωστε η εταιρία πληρεί τους ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας τροφίμων και οπωρολαχανικών (ΙSO-H.A.C.C.P.)

Η εταιρία για τη συλλογή των εμπορευμάτων από τους παραγωγούς, τη πώληση και τη διανομή στους πελάτες της, διαθέτει φορτηγά-ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η τροφοδοσία σε όλα τα είδη που αφορούν το αντικείμενό μας. Διαθέτοντας δυναμικό 20 ατόμων , οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες με χαρακτηριστικό τις άριστες ποιότητες. Τέλος εξαιτίας της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εταιρία καθώς και της πολύχρονης εμπειρίας πάνω στο χώρο καταφέραμε να αποκτήσουμε «παράδοση στη ποιότητα»!