Latest Products

Σκόρδα Ιταλίας
$0.00
$0.00
Το σκόρδο αποτελεί βασικό στοιχείο στη μαγειρική πολλών χωρών. Χρησιμοποιείται σε ψητά, βραστά, σε σάλτσες, σε σαλάτες (σκορδαλιά), σε τουρσιά.Το σκόρδο μπορεί να τρώγεται ωμό για να σκοτώνει τα βακτήρια, να βελτιώνει τη λειτουργία του ...
Φράουλες
$0.00
Οι φράουλες εκτός από πολύ ωραίο χρώμα και πολύ δημοφιλή γεύση έχουν πολλά θρεπτικά στοιχεία και πρσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε όσους τις καταναλώνουν. Περιέχουν πλήθος βιταμινών, όπως είναι οι B1, B2, B3, B6, A, K και η βιταμίνη E και οι επιλογές ...
Πατάτες
$0.00
$0.00
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη στην Ελλάδα και αποτελεί τμήμα της βασικής διατροφής του πληθυσμού. Στην Ελλάδα την έφερε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Στην αρχή καλλιεργήθηκε σε περιορισμένη κλίμακα, πειραματικά, στην περιοχή της Tίρυνθας.
Πράσινο Κουνουπίδι
$0.00
$0.00
Πράσινο σπιράλ κουνουπίδι υβρίδιο που μοιάζει με φράκταλ. Τραγανή κεφαλή που αντέχει στη ζέστη, παραμένει συνεκτική και γίνεται γρήγορα. Υπέροχη εναλλακτική επιλογή από τα κοινά κουνουπίδια.
Πρόκολα
$0.00
$0.00
Το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο γνωστά λαχανικά της οικογενείας των σταυρανθών λαχανικών, μαζί με το λάχανο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών και αποτελεί ένα από τα πιο εκτενώς μελετημένα λαχανικά λόγω της ισχυρότατης αντιοξειδωτικής και ...

Products

Sweet Mango
$0.00
Μάνγκο: Ο βασιλιάς των φρούτων με τις αντικαρκινικές ιδιότητες. Στην Ελλάδα δεν το καταναλώνουμε συχνά, όμως, το Μάνγκο είναι ένα φρούτο που μας ταιριάζει. Πρόκειται για μια τροφή πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που μας κάνουν μόνο καλό.
αγγούρια
$0.00
$0.00
Το αγγούρι είναι από τα πιο δημοφιλή λαχανικά. Οι φυτοχημικές ουσίες της φλούδας - που το προστατεύουν από τα φυτοφάγα ζώα και του δίνουν την κάπως πικρή του γεύση - είναι ισχυρά αντιφλεγμονώδη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ορισμένοι ειδικοί, ...
Αμερικάνικο σταφύλι
$0.00
Το σταφύλι ιατρικά καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών. Είναι πλούσιο σε κάλιο και βιταμίνες, έχει και αντιοξειδωτική αλλά και αντικαρκινική δράση, λόγω της ρεσβερατρόλης, που βρίσκεται στη φλούδα του. Είναι γνωστό ως καρπός από την αρχαιότητα και ...
Αυστραλιανό Ακτινίδιο
$0.00
Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. Επίσης, διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο.
Βερίκοκα
$0.00
Μην αφήσετε το μικροσκοπικό τους μέγεθος να σας ξεγελάσει. Με λίγες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά και πολλές ίνες και υδατάνθρακες, τα χρυσοκίτρινα βερίκοκα είναι γεμάτα με άφθονες απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και σίγουρα αξίζουν λίγο ...
Γουλες
$0.00
$0.00
Τα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο.
Καρπούζια
$0.00
Το καρπούζι μπορεί κανείς να το απολαύσει με πολλούς τρόπους… Ωμό, σε γρανίτες, μέσα σε γλυκές πίτες, σε δροσερά smoothies, ακόμα και σαν γλυκό του κουταλιού, το οποίο φτιάχνεται από τη φλούδα του!
Κίτρινο Αβοκάντο
$0.00
Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων Η διασφάλιση μη τεχνητών χρωμάτων, γεύσεων ή συντηρητικών. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε τέτοια θαυμάσια προιόντα και να διασφαλίσουμε ότι είναι καλύτερο για την υγεία ...
Κόκκινες Πιπεριές
$0.00
$0.00
Οι κόκκινες πιπεριές αποτελούν πηγή βιταμίνης Α, C και φυλλικού οξέος. Δοκιμάστε τα σε μια υγιεινή συνταγή. Οι κόκκινες πιπεριές είναι αυτές που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε τραπέζι ή μπουφέ.
Λάχανο Πράσινο
$0.00
$0.00
Κάθε φορά που τρώτε λάχανο είναι σαν να παίρνετε μια πολυβιταμίνη. Ένα από τα κατεξοχήν χειμωνιάτικα λαχανικά σε όλο τον κόσμο, το λάχανο θωρακίζει τον οργανισμό μας με πληθώρα αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών.
Μανητάρια
$0.00
$0.00
Τα μανιτάρια παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, η οποία καθιστά δύσκολη την ανάλυση της θρεπτικής τους αξίας. Η ενέργεια που θεωρητικά αποδίδουν, όταν καταναλώνονται ωμά ή μαγειρεμένα, είναι μικρή, καθώς αποτελούνται κατά 90% από νερό.
Ντομάτες Ιεράπετρας
$0.00
$0.00
Διάσημη για τη νοστιμιά της και τα πολύτιμα συστατικά της. Είναι φρούτο αλλά την εντάξαμε στα λαχανικά. Με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, πολιτογραφήθηκε Μεσογειακή και έγινε η Βασίλισσα της ελληνικής κουζίνας.